Ibland kan det vara svårt att hitta på nya saker att göra med sitt viltkött. Därför åkte Rasmus till Stockholm för att träffa Joppe. Joppe är en kock som gärna mixar smaker från alla världens hörn för att hitta nya spännande smaker.
25 g jäst
2 dl ljummet vatten
5 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 msk socker
0.5 dl matolja
Lös upp jästen i ljummet vatten. Häll i socker, salt och olja. Blanda mjöl och bakpulver, häll sen ner mjölblandningen i vätskan. Kör i degblandare i 10-15 minuter. Degen ska bli seg, slät och lite glansig. Jäs till dubbel storlek i ca 60 minuter.
600 g vildsvinskarré
200 g sjögrässallad
1,5 dl majonäs
3 msk kimchibase
1 dl wasabiärtor
400 g vildsvinsfärs
3 ägg
2 dl vetemjöl
3 dl panko
100 g riven parmesan
2 schalottenlökar
1 chili
2 klyftor vitlök
8 blad isbergssallad
8 små tortillabröd
1,5 dl sweetchili
1 dl limejuice limecest från 2 limes